SC TOTAL SOLID CONSTRUCT SRL este o firma de constructii al carei principal obiect de activitate il reprezinta realizarea de lucrari de constructie ale cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Compania are in structura sa departamente si echipe specializate in turnarea de sape si tencuieli mecanizate.
Executia de sape mecanizate este realizata cu cele mai performante utilaje si echipamente existente in Romania.

Logistic, firma dispune de utilaje industriale profesionale (autocamioane complet automatizate echipate cu pompa turnare sapa, pompe sapa, pompe tencuiala, generatoare, compresoare, betoniere, aparatura laser de cote si masura, elicoptere pentru finisarea sapei, autocamioane IVECO cu basculare, s.a.).

Cu ajutorul celei mai noi tehnologii din domeniu, putem executa sapa mecanizata direct din autocamion. Astfel nu mai exista nici o necesitate de a aproviziona santierul cu materialele necesare: nisip, ciment, apa…, autocamionul are buncare pentru fiecare material in parte, si, cu ajutorul comenzilor date de operator acesta realizeaza amestecul si pompeaza materialul prin intermediul coloanei de furtune cu care este echipat.

Folosind aceste echipamente performante putem realiza cu succes orice tip de lucrare (indiferent de complexitate sau dimensiune). Pompele au puterea necesara pentru a putea transporta materialul pus in opera pe distante de pana la 150 ml pe orizontala, respectiv 100 ml pe verticala.

Performantele echipamentelor profesionale folosite precum si experienta angajatilor ne permit sa ne consolidam pozitia pe piata si sa mentinem buna reputatie.

Apelati cu incredere la serviciile noastre: 0773705488