Tencuieli mecanizate

Tencuiala mecanizata la preturi avantajoase.


Firma noastra executa tencuiala mecanizata de calitate la preturi avantajoase. De asemenea la cerere putem realiza si servicii de finisaje interioare si/sau exterioare.

Aplicarea tencuielii mecanizate se face cu ajutorul unor pompe profesionale care transporta prin furtune materialul pus in opera. Datorita presiunii cu care este proiectat materialul (pe suport orizontal sau vertical – placi sau pereti), dar si a proprietatilor acestuia (fiind un amestec predozat, material insacuit precum BAUMIT MPA35, BAUMIT MPI25, s.a.) sau alcatuit in principal din ciment, var, ipsos, nisip si aditivi speciali, materialul pus in opera va face aderenta la stratul suport si va realiza planeitatea acestuia dupa nivelarea manuala necesara.
Dispunem de pompe profesionale de aplicat tencuiala mecanizata (electrice si diesel) printre care enumeram: PUTZKNECHT S30-R210-HD40; MAC97; PRESTIGE; SILENT 300; s.a.

Indiferent de complexitatea lucrarilor, gasim solutii optime de rezolvare a acestora.

Materialul se va alege tinand cont de tipul dorit( tencuiala pe baza de ipsos, pe baza de ciment sau mortare traditionale), respectandu-se reteta si timpii de aplicare si uscare a acestora.

Premergator etapei de aplicare a tencuielii propriu-zise se vor face lucrari de pregatire a suprafetelor precum: indepartarea de sarme ramase de la cofraje (mai ales in cazul aplicarii de tencuiala pe baza de ipsos); indepartarea prin periere, a impuritatilor prezenta pe suprafetele ce urmeaza a se aplica tencuiala; protectia tamplariei cu folie PVC; la nevoie, in cazul in care suprafetele sunt murdare, amorsarea acestora.

Astfel, cunoascand problemele ce pot aparea si datorita calificarii personalului nostru si a utilajelor profesionale din dotare, va putem garanta lucrari de calitate si la termene precise.
Preturile lucrarilor variaza in functie de tipul de materiale utilizate, de grosimea necesara de aplicare a acestora precum si de anvergura lucrarilor.

 

Tipuri de tencuieli:

Tencuieli pe baza de ipsos

Aplicarea mecanizata a acestor tencuieli se utilizeaza doar la interior. Tencuielile pe baza de ipsos au calitatea de a regla umiditatea incaperilor, pentru realizarea finisajelor fiind necesar aplicarea unui singur strat de glet.

Tencuieli pe baza de ciment .

Aplicarea mecanizata a acestor tencuieli se utilizeaza atat la interior cat si la exterior. Materialele folosite au in compozitia lor nisip, ciment, var, lianti speciali. Pentru realizarea finisajului sunt necesare aplicarea a 2 straturi de glet (unul de incarcare si unul de finisare).

Tencuieli cu mortare clasice

Aplicarea mecanizata a acestor tencuieli se utilizeaza atat la interior cat si la exterior. Se preteaza alegerea solutiei in cazul in care pentru realizarea planeitatii suprafetelor este necesar aplicarea unui strat gros de material (> 1,5 cm). Materialele folosite sunt: nisip, lianti speciali aditivati (gamamultibat, cemzid, tenco). Pentru realizarea finisajului sunt necesare aplicarea a 2 straturi de glet (unul de incarcare si unul de finisare).

Avantajele tencuielilor mecanizate sunt :

  • timp redus de executare si pierderi minime de material.
  • materialele de tencuit sunt garantate de producator.
  • calitate ireprosabila a finisajelor.

Apelati cu incredere la serviciile noastre: 0773705488